Bastu Retreat

Indres Bastu


Här gifter sig vila med doften av färsk björk. Här omfamnar vatten dig på ut och in sida. Ljud av löv prassel, kokande vatten och dina andetaget dansar med eteriska oljor i stunden.


Och du tillåter dig själv att slappna av och bara vara. Att vara här och nu, fokuserat på kroppen, själen och energi, och det är en gåva. Här välkomnar jag Himmelska kansliet att förmedla sina planer. Här trumman, koshi och Tibetansk Finger Cymbals tar mig på en resa inåt. Här vill jag vara, för att bara när du inser att hemma är där du är så spelar det längre ingen roll. Viktigas förblir att bara får vara mig själv, i naken äkthet att få bära på mig bara sanning av att - jag är.


För kroppen, sinnet, själen och energin!

Här skapar vi tillsammans en plats för återhämtning, ett inre lugn och en medveten närvaro. Här möts och balanseras alla fem elementen. Och här kan ditt första viktiga möte med dig själv ske. Du är inte ensam, jag guidar dig genom din magiska resa.


En plats för alla, eller för de som redo

Hello world

Hur ett Bastu Retreat går till

Behöver du återhämtning, ladda batterierna eller energimedicin? Välkommen att boka ett bastu retreat för kroppen, sinnet, själen och energi.

Här får du precis det du behöver mest just nu. Bastu är alltid anpassad för individuella behov och därför är varje gång olika. Du behöver inte kunna något om bastu, jag guidar dig in i bastu världen. 


Bastu Retreat består oftast av:

  • örtteer,
  • antiinflammatorisk tilltugg och smoothie,
  • meditation,
  • mindfulness bastu,
  • bastubehandlig med björk vihta,
  • hand massage med lavendel olja
  • vattendropp massage,
  • dragning av kortet
  • en kort föreläsning och reflektion/diskussion stund om dagens tema
  • samt mycket mer

Batu kan alltid ytterligare anpassas för grupper, företag, spa, retreats mm.


Det går alltid att beställa extra: måltid, energibehandling, läsning av energi felt samt guidning. Det finns även möjlighet att beställa samtalsterapi eller coachning.


Som Daniel Wikslund, nordligaste riksspelman sjukgen "Och här vi delar våra hemligheter med varan. Och allt stannar här i bastu."


"Om du har aldrig varit i Indres Bastu , då har du aldrig upplevt en holistiskt återhämtnings bastu."

             - klientRECENSIONER

DJUP TACKSAMHET


En av de absolut vackraste och finaste upplevelser … du är ren magi och din bastu retreat är verkligen en upplevelse

Innerligt tacksam

Lika magiskt som du med dina ord beskriver var upplevelsen på plats... din mjuka guidning och röst med allt kring bastu som har fått mig att från och med nu älska något jag innan gärna avstod från.

Den Magi som du skapar i detta är så unikt och inget man vill missa. Innerligt tack för upplevelsen som väckte tårar till liv i djup tacksamhet”


Namn

- Ann-Loou T.

UPPNÅTT SYFTET


Jag blir guidad in i den varma bastun av Indre. Hon ber mig att lägga mig på magen på den mittersta hällen. Hon lägger ett knippe björkblad som hon doppat i kallt vatten över mitt ansikte. Så svalkande och skönt. Vilken ljuvlig doft! Jag slappnar av, totalt avslappnad. Indre börjar ”piska” mig med ett knippe björkblad över kroppen, uppifrån och ner, nerifrån och upp. Jag slappnar av ännu mer. Det känns skönt att bli ”piskad”. Känslan av värme runt min kropp, doften av björk och Indres rörelser utifrån intill mitt innersta. Hon ber mig att tänka på något som jag önskar släppa. Jag beslutar mig för att släppa (… ). Indres rörelser och piskande gör mig än mer avslappnad. Hon börjar ett slags ”mässande” och även fast jag inte förstår språket så förstår jag fullkomligt innebörden. Det är för mig. Avslappningen tar mig än djupare och för en stund förlorar jag tid och rum i en slags njutning som lämnar utrymme för någonting annat, någonting nytt. Jag släpper och känner att där bildas ett tomrum, ett tomrum att fylla på med något nytt. Jag erfar en känsla av neutrum. Ett neutrum som är till för mig, bara för mig. Jag väljer att fylla på mig själv med ( …). Indre stannar upp med sin behandling. Det är som att hon känner att jag uppnått mitt syfte. Vilket jag har. Stort tack för en undergörande stund i bastun, värme och kyla i ett spännande samarbete.


Namn

- Ulrika V.

SLÄPPTE SPÄNNINGAR


“Tack kära Indre för den fantastiska upplevelse som det var att vara med på Bastu Retreat och behandling.
Alla sinnen var med och aktiverades, upplevelsen var djupt avslappnande och helande, jag kunde släppa på flera spänningar jag burit en tid. Jag längtar redan tillbaka. Du är helt fantastisk”


Namn

- Anna P.

Kontakta mig,

Jag finns här för dig!

Hello world

BASTU RETREAT


DIN PLATS ATT BÖRJA RESAN