Kakaoceremoni

Kakao ceremoni

Upplev en djupgående Kakao-Ceremoni med Sound Journey och Energi Balansering

Hello world

Gå djupare!


Välkommen till en magisk kväll fylld av helande energi och inre resor till själens rötter. Vår Kakao-Ceremoni kombinerad med Sound Journey och Kundalini energibalansering är en unik möjlighet att närma dig själv på djupet och uppleva transformation på flera plan samtidigt.

KAKAO-CEREMO FÖR HJÄRTAT


Vi öppnar kvällen med en ceremoniell kopp kakao - en helig dryck som laddar våra hjärtan med kärlek och visdom. Genom meditation och ceremoniellt intag skapar vi en förbindelse med kakaons naturliga egenskaper som öppnar upp våra hjärtchakran och ger närvaro åt våra själar.

SOUND JOURNEY FÖR SJÄLEN


Låt musikens vibrationer ta dig med på en resa genom ljudets magi. Med hjälp av handpans, tibetanska klangskålar, vindspel och shamanska trummor skapar vi en atmosfär som öppnar upp nya dimensioner av medvetande och lugn. Sound Journey renar, balanserar och helar din inre sfär.

KUNDALINI ENERGI BALANSERING


Genom Kundalini energibalansering får du möjlighet att väcka och harmonisera din livsenergi. Med fokus på de energicentra som ligger längs ryggraden kan du frigöra blockeringar, förnya din inre kraft och återställa balansen mellan kropp och själ.

GUIDNING AV KORT FÖR INSIKT


Genom att dra orakelkort guidas du till insikter och svar som gömmer sig djupt inom dig. Varje kort bär visdom och vägledning för din personliga resa. Använd kortens budskap för att utforska dina känslor, tankar och energier och låt dem leda dig på din inre resa.

ETT DJUPT HELANDE ÄVENTYR VÄNTAR


Denna kväll av djupgående helande är en möjlighet för dig att släppa taget om det förflutna, närma dig ditt nuvarande tillstånd och öppna dörrar mot din framtida potential. Ta emot kärlek, acceptans och visdom som denna ceremoniella upplevelse har att erbjuda.


Reservera din plats idag

Få en plats vid vårt ceremoniella bord och låt dig förtrollas av kakaons kraft, musikens magi och energiernas dans. Det är en upplevelse som varar långt bortom kvällen och som fortsätter att verka inom dig. Boka din plats redan idag och välj att ge dig själv det utrymme och helande som du förtjänar.

Välkommen till hjärtöppnande upplevelse