Alla kurser

ALLA KURSER

HÖJ DIN KVINNLIGA SJÄLVKÄNSLA, GENOM FYRA ENKLA STEG! GRATISKURS!

Stark självkänsla är din resurs att möta svårigheter i livet och att inte tappa dig själv, utan att omvandla din smärta till personlig utveckling och självförverkligande. Häng med, och upplev den största och viktigaste förändringen i ditt liv.

Lyckans hemlighet!


En livsförändrande kurs! Det är en kurs i personlig och andlig utveckling. I denna kurs lär du dig genom självkännedom identifiera vem du är på riktigt och på djupet. Kursen består av tre olika delar:

  1. Höj din självkänsla! Här hittar du svar på frågan: vem du är. Här upptäcker du vem egentligen du är. I den delen kommer vi att bearbeta traumer, lära känna känslor, ego, familje system och mycket mera
  2. Självförverkligande. Här hittar du svar på frågan: vad är meningen med ditt liv. Här lär du dig återupptäcka dina förmågor, talanger, praktiska metoder för att hitta sin självförverkligande.
  3. Paradigmskifte. Här hitta du svar på fråga: vad finns det mer. Här lär du dig se världen från en annan vinkeln. Den tredje del omfattar vetenskap, mysticism, astrologi, religion, meditation, sakral geometri, olika läror och filosofier och mycker mer. 

Bodyflex för nybörjare
Andas ut oönskade centimeter!

Är du trött på dieter? Har du prövat alla träningsformer utan resultat? Då Bodyflex är något för dig! Majoritet tappa minst 10 centimeter efter de första två veckorna. 

Under min första graviditet gick jag upp 35 kg. Det vill säga från 60kg till 95kg. Det var en stor förändring på kort tid. Jag minns hur mycket jag ville bli som jag var innan. Men det var svårt. Jag försökte olika dieter utan resultat, jag tränade på det ena och det andra sättet. Jag erkänner svettas, kondition, styrketräning och liknande var inte min grej. Just då 2005 upptäckte jag Bodyflex. Det var en ny träningsform som lovade att med en andningsövning och genom att stretcha och spänna kroppen uppnå ett snabbt resultat, utan att behöva svettas. Bättre än så kunde det inte vara. Mina resultat var makalösa. Mindre än efter fem månader på mitt bröllop var jag storlek 36 igen. Det var helt fantastiskt och efter en kort tid blev jag PT som kunde inspirera andra med mitt eget exempel och hjälpa de uppnå lika otroligaresultat.

Återhämta dig från utmattning och stressrelaterat trauma - Ett års återhämtningsprogram

Innehåll & syftet


  •  Återhämtningsprogram är 20 veckor teoretiskdel där du får lära känna dig på djupet. Förstå vem du egentligen är. Hitta orsaken bakom orsaken om vad som gjorde dig sjuk.
  • Påbyggnadsprogram är 20 veckor av lektioner och coaching som ska hjälpa dig att att förstå vad gör jag här på jorden. Lektioner är uppbyggda för att succesivt hjälpa dig att förstå dina förmågor och talanger. Program är fylld med redskap som kan förbereda dig till arbetsliv som du är menat att jobba.
  • Avslutningsprogram är 12 veckors program och handlar om paradigmskifte som består av metafysik och existentiella samtal, teorier och filosofier. Att kunna förstå vad finns det mera än jag och mitt självförverkligande. Här sammanflätas världsreligioner, vetenskap, pseudovetenskap och vardag
  • Personlig gruppcoaching och terapi under hela året  i mindre grupper tillsammans med mig och även individuellarbete i mindregrupp. 

FÖREBYGG UTMATTNING PÅ DIN ARBETSPLATS

Med inriktning mot chefer och arbetsledare

Den här utbildningen är inriktad mot chefer och arbetsledare och innehåller teoretisk kunskap för att förebygga psykiskt relaterad ohälsa som exempelvis utmattning på en arbetsplats.